Agile koken met Jeff Sutherland en Claudia Struylaart

Terug

Koken met Master Chef / Maitre Jeff en Claudia

Jeff Sutherland is de bedenker van Scrum en mede-auteur van het Agile Manifesto. Sutherland is opgeleid gevechtspiloot: hij ging meer dan honderd keer op missie naar Noord-Vietnam. Na elf jaar in het leger deed hij onderzoek naar kankercellen aan de University of Colorado School of Medicine, waarna hij betrokken raakte bij databeheer en IT-ontwikkelsystemen.
Het programma is Agile. Geen vaste tracks en tijden voor lezingen en sessies.

Een volledig Agile opgezet evenement, flexibel, prioriteit gebaseerd, interactief en continue feedback. Beslis zelf op ieder moment naar wie je wil luisteren, waar je aan wil deelnemen of welke uitdaging je wil aangaan. Of gewoon even chillen in de "Scrum buiten IT Fusion keuken".

Scrum buiten IT in het onderwijs
Scrum in het klaslokaal. Succesvol lesgeven en kennisvergaderen m.b.v. Scrum. Dit kun je doen met Claudia Struylaart, eduScrum teamlid. Zij gaat jullie leren "koken" met leerlingen in het onderwijs.

Claudia Struylaart geeft 18 jaar scheikunde . Ben begonnen met lesgeven op de mavo en onderbouw havo/vwo. Na het behalen van mijn Master of chemical  education ben ik ook op de bovenbouw havo en vwo gaan leven lesgeven. Bij de invoering van de nieuwe scheikunde heb ik als materiaalontwikkelaar en coach geprobeerd mijn steentje bij te dragen. In dit traject kwam ik in aanraking met eduscrum. Ik ben eduscrum gaan gebruiken in mijn lessen en werk nu samen in het eduscrumteam naast het lesgeven op het Valuascollege.

De presentatie van Claudia en haar leerlingen kun je hier bekijken.